Neuenburger ostefondue
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Gnid fonduegryden med hvidløget.
Hvidvin og citronsaft hældes i, og så snart det er opvarmet lidt kommes osten i.
Rør i 8 talsform til vin og ost danner en ensartet masse og lige netop kommer i kog.
Tilsæt maizena rørt med kirsch og lad det hele koge op igen.
Smages til med friskkværnet peber og revet muskat.
Lige før serveringen tilsættes natron. Fonduen skummer op og bliver luftigere og lettere fordøjelig.
|
|
Opskriften er vist 10280 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne