Pølsefondue med olivensauce
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
|
|
Til denne ret bør man vælge gode krydrede pølser med meget kød og lidt fedt. Tilberedningstid: ca. ½ time. Rør mayonnaise og yoghurt sammen. Skær oliven i små terninger eller hak dem groft. Pil løget og skær det i små terninger. Pil hvidløgene. Rør oliven, løg og presset hvidløg i mayonnaiseblandingen. Smag til med salt og peber. Skyld og hak persillen og rør den i. Skær pølserne i 2 cm. lange stykker og kom dem på fade eller i skåle. Varm vinen op i en gryde på komfuret. Hæld den i fonduegryden og sæt den på rechauden. Stik pølserne på fonduegaflerne og lad em simre i den varme vin. Dyp pølserne i olivensaucen. Til fonduen kan man servere pickles, syltede agurker, sennep, paprika-relish, sprød nøddesalat, groft brød og øl.
|
|
Opskriften er vist 13069 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne