Pølsefondue med olivensauce

Pølsefondue med olivensauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Sauce:
125 g.mayonnaise
1.5 dl.yoghurt
200 g.grønne oliven m. piment
1 løg
2 fedhvidløg
 salt
 groftkværnet peber
1 bdt.persille
 
 Til fonduen:
200 g.grove pølser
250 g.ungarske paprikapølser
250 g.hvidløgspølser
7.5 dl.god kraftig rødvin
 
Opskrift:
Til denne ret bør man vælge gode krydrede pølser med meget kød og lidt fedt. Tilberedningstid: ca. ½ time. Rør mayonnaise og yoghurt sammen. Skær oliven i små terninger eller hak dem groft. Pil løget og skær det i små terninger. Pil hvidløgene. Rør oliven, løg og presset hvidløg i mayonnaiseblandingen. Smag til med salt og peber. Skyld og hak persillen og rør den i. Skær pølserne i 2 cm. lange stykker og kom dem på fade eller i skåle. Varm vinen op i en gryde på komfuret. Hæld den i fonduegryden og sæt den på rechauden. Stik pølserne på fonduegaflerne og lad em simre i den varme vin. Dyp pølserne i olivensaucen. Til fonduen kan man servere pickles, syltede agurker, sennep, paprika-relish, sprød nøddesalat, groft brød og øl.





karakterer:
Opskriften er vist 13069 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu