Oste-skinke fondue
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Skrub kartoflerne under koldt rindende vand. Kom dem i en gryde med lidt vand, salt og kommen og kog dem møre under låg i 20 min.
Skær skinken i meget små terninger og svits dem i en gryde olie. Riv Emmentaleren groft. Bland skinke og flødeost i en fonduegryde. Tilsæt hvidvin og citronsaft og bring det i kog.
Kom osten i lidt ad gangen og rør i "ottetaller", mens osten smelter. Rør mejsstivelsen ud i 2 spsk. koldt vand og hæld denne jævning i ostemassen. Lad det koge op og krydr med peber og muskat.
Kartoflerne kan serveres med eller uden skræl. Ved bordet skæres kartoflerne i halve eller kvarte og dyppe i ostefonduen.
Tips: Til denne fondue smager det godt med Peberfrugtsalat med spirer, piskles, sylte agurker, ikke for søde, lø eller rødvin. |
|
Opskriften er vist 9838 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne