Ostefondue med broccoli og surbrød
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Rens broccolien og skær træede ender af. Kom kålen i kogende letsaltet vand og kog den 2-3 min. Hæld broccolien e en sigte og skyl den koldt. Lad den dryppe af og del den i små buketter. Skær brødet i mundrette terninger. Riv osten groft. Anret brød og broccoli på fade. Kog cider og citronsaft i (kermik) gryde. Tilsæt osten i små portioner, rør hele tiden "ottetaller" med en grydeske, til osten er smeltet. Rør mejsstivelsen ud i 2 spsk. vand og rør den i ostefonduen. Lad det koge op og smag til med salt og peber. Sæt ostefonduen på rechauden. Stik brød og broccoli på fonduegaflerne og dyp det i ostefonduen. Mixed pickles, syltede argurker, eddikesyltet peberfrugt og øl passer til.
|
|
Opskriften er vist 9447 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne