Mixed fondue
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : |
|
|
Skær oksekød og svinemørbrad i gullaschstore terninger, ca. 2 cm. Træk hinden af leveren og skær leveren i mundrette terninger. Anret kød, lever og cocktailpølser i skåle. Skær det nederste af svampene. Skyl dem under rindende vand og dup dem tørre. Halver evt. svampene og kom dem i en skål. Mos æggeblommen med en gaffel og rør den med den rå æggeblomme, citronsaft og salt. Tilsæt olien dråbevi, denere i en tynd stråle. Sørg for at olien røres helt ind i ægget. Hak kapers og cornichoner og bland det i saucen sammen med skylle, hakket persille og purløg. Vend cremefraichen i og smag til med salt og peber. Varm olien op i en grude på komfuret. Hæld olien i fonduegryden og sæt den på rechauden. Stik nu efter smag lyst kød, lever, pølser eller svampe på fonduegaflen of steg det i den varme olie. Tilbehøret kan være creame fraiche med tomat, roquefortcreme, peberfrugtsalat med spire, flütes og rødvin.
|
|
Opskriften er vist 40570 gange,
og udskrevet 1147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-03-10 14:06:44 mhhh, det lyder lækkert!! Grethe K - 2005-01-01 01:01:01 Tartarsaucen er aldeles pragtfuld. Prøv også at vikle baconskiver rundt om cocktailpølserne. Det smager godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne