Blommesaft uden sukker
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Frugten skylles omhyggeligt.
Der tilsættes så meget vand at det står 2/3 op om frugten.
Småkoger i ca. 20 minutter.
Hældes i en saftpose og drypper af. Saften koges igennem. Der tilsættes sødemiddel svarende til 250 g, sukker samt 1 spsk. pr liter siet saft. Saften hældes på flasker |
|
Opskriften er vist 27187 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2011-08-29 12:52:44 Der er jo ingen mål på?? Anna Sophie Wiese - 2009-09-25 11:38:59 Konserveringsmidlet vil typisk være Atamon. Jeg ville bruge ca. 1 tsk flydende Atamon, eller ½ tsk Atamon i pulverform pr kg blommer. Desuden skylles flaskerne i Atamon inden saften hældes i - det forlænger holdbarheden en del. Husk at opbevare saften køligt, gerne i køleskab. alnegikka - 2009-08-18 13:31:34 og hvad bliver der så af konserveringsmidlet? og hvad er det lige for et konserveringsmiddel? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne