Ribssaft uden sukker (Diabetes)
Hovedingrediens : Bær - Ribs Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Frugten skylles omhyggeligt.
Der tilsættes så meget vand at det står 2/3 op om frugten.
Småkoger i ca. 20 minutter.
Hældes i en saftpose og drypper af. Saften koges igennem. Der tilsættes sødemiddel svarende til 250 g, sukker samt 1 spsk. konserveringsmiddel (atamon) pr. liter siet saft. Saften hældes på flasker |
|
Opskriften er vist 45637 gange,
og udskrevet 517 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne Nielsen - 2022-04-15 14:50:58 Hvorfor står der ikke hvor meget der skal til det ser ud som om at den del har i glemt at skrive til os?? karen - 2020-07-25 21:51:30 Hej jeg har 9 dl.saft Hvor meget sødemiddel skal jeg bruge ????? Venlig hilsen Karen ' jette - 2012-07-23 20:30:42 Den vil jeg glæde mig til at prøve sammen med ungerne. Så kan vi få hjemmelavet saft af bær fra egen busk uden sukker i. Det er da ret fedt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne