Ørredfilet i lun salat
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : |
|
|
Damp den hele ørred i 15 minutter ved fuld styrke, brug ca. 5 dl vand dertil.
Skær de friske rodfrugter i lige store dele og kog dem let i ca. 5 min.
Læg grøntsagerne i fad, krydr med salt og peber, tilsæt evt. kørvel, og bag det i ovnen ved fuld styrke i ca. 8 min
Den dampede ørred plukkes herefter op i salaten. Serveres sammen med dressingen - creme fraiche tilsat citronsaft.
|
|
Opskriften er vist 13059 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne