Ørredfilet i lun salat

Ørredfilet i lun salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Fiskesalater

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 hel ørred ca. 1 kg.
800 friske rodfrugter (gulerod - pastinak - selleri - jordskokker)
1 tsk.citronsaft
1 dl.creme fraiche
 salt
 peber
 Evt.kørvel
 
Opskrift:
Damp den hele ørred i 15 minutter ved fuld styrke, brug ca. 5 dl vand dertil. Skær de friske rodfrugter i lige store dele og kog dem let i ca. 5 min. Læg grøntsagerne i fad, krydr med salt og peber, tilsæt evt. kørvel, og bag det i ovnen ved fuld styrke i ca. 8 min Den dampede ørred plukkes herefter op i salaten. Serveres sammen med dressingen - creme fraiche tilsat citronsaft.





karakterer:
Opskriften er vist 13059 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu