Ørredfilet med spinat og fiskefars

Ørredfilet med spinat og fiskefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor ørred frisk fileter uden skind
250 g.hel spinat
150 g.rejer
100 g.asparges
 salt
 hvid peber
 smør
 
 Fiskefars:
250 g.torsk
100 g.spæk
20 g.kartoffelmel
2 dl.mælk
75 g.æg
40 g.løg
 salt
 peber
 
 Citrondressing:
3-4 dl.creme fraiche
1 citron (saft)
 salt
 
Opskrift:
Sauter spinaten i smør. Rør fiskefarsen. Bland rejer og asparges i farsen. Læg det halve af fiskefarsen på fileen, fordel spinaten over fisken, kom så det sidste af farsen på, til sidst den anden filet. Det pakkes ind i bagepapir og dampes i ovn ca 1/2 time ved 180 gr. Afkøles i ca 1 dag. Skæres i skiver koldt.

Serveres på fad eller i portioner, pyntet med rejer, evt karse, flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 16613 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu