Ørredfilet med spinat og fiskefars
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
|
|
Sauter spinaten i smør. Rør fiskefarsen. Bland rejer og asparges i farsen. Læg det halve af fiskefarsen på fileen, fordel spinaten over fisken, kom så det sidste af farsen på, til sidst den anden filet. Det pakkes ind i bagepapir og dampes i ovn ca 1/2 time ved 180 gr. Afkøles i ca 1 dag. Skæres i skiver koldt.
Serveres på fad eller i portioner, pyntet med rejer, evt karse, flutes til. |
|
Opskriften er vist 16653 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne