Ristet ørredfilet med syresovs

Ristet ørredfilet med syresovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.ørredfilet
0.5 spsk.olie
1-2 skalotteløg
15 g.smør
1 lille bdt. syreblade
1 dl.piskefløde
1 dl.fiske- eller hønsebouillon
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 nye kartofler og grønsager
 
Opskrift:
Bed fiskehandleren om at skrabe skællerne af ørredskindet. Del ørredfileten i to eller fire stykker og krydr dem med salt og peber. Sauter finthakkede skalotteløg blanke i en gryde med smør og tilsæt syreblade.

Kog piskefløde og bouillon igennem og hæld det over syren. Lad sovsen simre, til den får en passende konsistens (ca. 5 min.) og smag til med salt og peber.

Læg ørredstykkerne med skindsiden nedad på en varm pande med olie. Læg et løst stykke alufolie over fisken, skru lidt ned for varmen og lad det stege, til skindet er sprødt og fisken lige netop gennemvarm – ca. 5 min. – alt efter fiskens tykkelse. Server med syresovsen, nye kartofler og grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 12118 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu