Ristet ørredfilet med syresovs
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : |
|
|
Bed fiskehandleren om at skrabe skællerne af ørredskindet. Del ørredfileten i to eller fire stykker og krydr dem med salt og peber. Sauter finthakkede skalotteløg blanke i en gryde med smør og tilsæt syreblade.
Kog piskefløde og bouillon igennem og hæld det over syren. Lad sovsen simre, til den får en passende konsistens (ca. 5 min.) og smag til med salt og peber. Læg ørredstykkerne med skindsiden nedad på en varm pande med olie. Læg et løst stykke alufolie over fisken, skru lidt ned for varmen og lad det stege, til skindet er sprødt og fisken lige netop gennemvarm – ca. 5 min. – alt efter fiskens tykkelse. Server med syresovsen, nye kartofler og grønsager. |
|
Opskriften er vist 12118 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne