Grøn Ørredfilet i Orangecreme
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
|
|
Kom de udskårne ørredfilet (delt i 4 eller 8 stk.) i et smurt ildfast fad, finthakket grønne syltede peberkorn smøres FORSIGTIG (ikke for meget) på
oversiden, krydres med salt, 1 dl. hvid Balsamico eddike hældes over, braiseres i ovnen ved 180* i 8-10 min.
Saucen 1-2 skefuld honning karamelliseres i en gryde, tilsæt saften fra 2-3 appelsiner, koges ned til det halve, monteres med creme fraiche, koges herefter til en jævn sauce, smages til med salt og lidt hakket grøn peber. Kål - SAUTÉ Fint snittet savojkål, det grønne (toppen) fra spring løgene og bladsellerien i både (skiver) sauteres af i oliven olie under høj varme, til det er let mørt, smages til med salt og samt fint hakket salvie ved serveringen. Anretning Kål SAUTÉN anrettes midt på tallerkenen med de/den braiserede ørredfilet over, de 2 sprødkogte spring løg på skrå øverst. Saucen hældes rundt om og resten serveres a part. Hertil kan serveres vilde ris, frisk pasta eller nye danske kartofler med krydderurter i drys. |
|
Opskriften er vist 15600 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne