Svinekød med blomkål og gulerødder
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Kødet strimles og hældes i en skål sammen med samba olek, hvidløg og trækker i 20 min.
Bland ½ dl bouillon med maizenamel og stil det til side.
Blomkålen deles i små buketter og gulerødderne skæres i tynde strimler. Citron skæres i tynde skiver. Opvarm olien i wok og steg grøntsagerne i 4 min, Drys med salt og læg dem i et fad. Imens steges kødet over 2 gange. Kom alle ingredienser i wokken og hæld saucen over og ½ delen af citronskiverne. Server med ris og pynt med resten af citronskiverne. |
|
Opskriften er vist 23373 gange,
og udskrevet 367 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte C. - 2007-08-27 17:52:05 Brug kun citrolsaft. Der stod ikke at citronen skulle skrælles, og den blev bitter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne