Katrines nemme boller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
I en stor skål røres gær, salt, olie ud i vandet og tilsæt melet lidt af gangen, rør til der ikke er nogle klumper.
Dæk skålen med film og sæt den på køl natten over, næste dag ligges klumper af dejen på bagepapir og ovnen tændes på 200°, når ovnen er varm bages bollerne ca. 20 min til de er gyldent brune.
Til frokostboller kan de tilsættes hakkede oliven, soltørrede tomater, tørrede krydderurter karry eller ligende. Hvis ost eller hvidløg tilsættes skal det først gøres lige inde bagning da det kan have uheldig virkning på brødet. |
|
Opskriften er vist 21054 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Emil - 2013-10-27 18:58:49 Skal det æltes? og skal det hæve efter det er sat på plade? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne