Hussarkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : superbabe Indsendt : Red : |
|
|
Smør smuldres med mel.
Æg og sukker tilsættes og dejen æltes smidig med hænderne.
Del dejen i 4 lige store portioner og tril hver portion til en pølse. Del hver pølse i 10 små stykker. (ialt 40 stk.)
Så skal der trilles til kugler. Læg kuglerne på bageplader med bagepapir. Et par cm. mellem hver.
Tryk med en finger et hul i hver kugle og fyld hullerne med syltetøj.
Småkagerne bages ca.10 min. ved 200 grader.
Lad småkagerne køle, før de lægges i kagedåse.
Tips: Disse småkager er julebag, men de smager pragtfuldt, året rundt! Er meget populære hos børnene. |
|
Opskriften er vist 12015 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (35 stemmer) |
|
Kommentarer qvalitet - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift har jeg ledt efter i årevis - kender den som "Julemandens knapper". Har ikke kunnet finde den før nu - så til jul skal der bages! :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne