Jambalaya Kalkun

Jambalaya Kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :     

Ingredienser:
1 dl.Kalkunbryst i tern(1.5x1.5 cm)
500 g.Røget kalkun pølse evt røget bryst i tern (1x1cm)
1 spsk.olie
1 dl.hakket løg
0.5 dl.selleri i tern
1 grøn peber i tynde skiver
1 fedhvidløg
0.25 tsk.cayennepeber
0.5 tsk.tørret timian
1 laurbær blade
0.125 tsk.nelliker
0.25 dl.hakket persille
1.25 dl.lange ris
5 dl.kalkunsuppe el. hønsekøds suppe
500 g.flåede tomater uden juice
 salt
 peber
 
Opskrift:
I en 6 liters gryde med 1 tsk olie brunes kalkun tern ved middel varme, til det er brunet på alle sider. Fjernes derefter fra gryden og venter til senere brug.

I samme gryde steges løg, selleri, grøn peber, hvidløg og krydderier i resten af olien i ca 10 min., til de er møre. Tilsæt ris og steg videre i 5 min under stadig omrørring, for at undgå det brænder på. Tilsæt så suppe og tomater og lad det simre i 25-30 min. indtil risene er møre.

Fjern laurbærbladet og tilsæt kødet, varm godt op og smag til med salt og peber.

Serveres i varme skåle/tallerkener med groft flutes, eller ander brød.





karakterer:
Opskriften er vist 18823 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-20 07:04:08
1 dl Kalkunbryst?? - Dåååh! Det føles som noget af en investering at købe kalkunbryst, som er rimeligt dyrt, for at anvende 1 dl(deciliter). Det går simpelthen over min forstand (og min pengepung!). Jeg spiser meget kalkun. Men når jeg køber bryst eller filet, tilberedes det hele på én gang, som regel helstegt i ovn.