Kalkunsuppe fra USA
Hovedingrediens : Kalkun - Kogt/stegt kalkun Oprindelsesland : Amerika Indsendt : |
|
|
Pil og hak løget. Skyl peberfrugten, befri den for frøstol og kerner og skær den i tern. Skyl blegsellerien og skær den i smalle stykker på tværs. Skræl gulerødderne og skær dem i tern.
Varm olien op i en tykbundet gryde. Rør melet i og rør blandingen ensartet. Tilsæt halvdelen af bouillonen lidt efter lidt og under stadig piskning. Kom løg, knust hvidløg, peberfrugt, blegselleri og gulerødder i gryden og lad det koge for svag varme under låg i ca. 15 minutter. Rør af og til, da grøntsagerne ellers kan sætte sig fast mod bunden. Tilsæt resten af bouillonen under omrøring og smag til med tabasco, salt og peber. Bring atter grydens indhold i kog og lad det småkoge yderligere 5 minutter. Skær kalkunkødet i strimler og kom det i suppen sammen med de frosne eller afdryppede majs. Varm suppen godt igennem. Server suppen rygende varm med flutes til. Tips: En rest stegt kalkun kan udmærket bruges her. Andre grøntsager end de her anvendte kan bruges i suppen. Varier f.eks. med porrer, champignon, blomkål eller bønner. |
|
Opskriften er vist 12450 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne