Kalkunsuppe med safran
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : |
|
|
Skær kalkunschnitzlen i tynde strimler. Bring suppen i kog, Tilsæt kød, snittede bønner og safran. Lad det småkoge 5-6 min. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Kan evt. serveres med kogt og afkølet ris, som kommes i den rygende varme suppe.
|
|
Opskriften er vist 10402 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne