Kalkun suppe
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår Indsendt : |
|
|
Kalkunlårene koges med toppene fra porrerne løgene og 3 af gulerødderne til tilsættes, samt persilleroden. Retten koger til kalkunen er mør, lad den simmre længe, gerne et par timer med grøntsagerne. Kalkunlårene tages op, grøntsagerne kasseres. Suppen tilsættes nu resten af grøntsagerne der skæres i småstykker og koges ca. 20 min. eller til grøntsagerne er møre.
Suppen serveres med kalkunlårene som tilbehør. evt. med et godt brød. |
|
Opskriften er vist 17726 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne