Krydrede kødboller i peberfrugtsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Kødboller - Løget pilles, og halvdelen rives. Kødet blandes med alle ingredienserne til farsen. Farsen stilles i køleskab og trækker 30 – 60 minutter. Vand og salt koges op. Kødbollerne formes med en teske og kommes i det kogende vand. Bollerne koges i 5-8 min. afhængig af størrelsen. Kødbollerne stiger op til overfladen, når de er kogte.
Sovs Frøstol og kerner fjernes fra peberfrugterne og chilipeberen. Peberfrugterne skæres i tern, og chilipeberen i ringe. Det sidste halve løg hakkes. Grøntsagerne svitses let i fedtstoffet - skal ikke brunes. Kogevandet tilsættes, og sovsen koger i 10-15 min. Sovsen blendes og smages til med salt, peber og chilisovs, hvis sovsen ønskes stærkere. Sovsen småkoger i ca. 5 min. Kødbollerne kommes i sovsen og varmes godt igennem. Servering: Kødboller i peberfrugtsovs serveres f.eks. med løse ris evt. med vilde ris i. Råkost eller dampede grøntsager serveres til. |
|
Opskriften er vist 11831 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne