Julelikør
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Vask appelsinen grundigt i lunkent vand og tør den i papir fra køkkenrullen. Prik med en stoppenål eller kødnål 40 huller i appelsinen. Læg appelsinen i et glas med tilstrækkelig stor åbning til at appelsinen kan lægges hel ned deri. Læg kaffebønner, sukker og de hele vaniljestænger i. Hæld snapsen på. Dæk til med låg eller plastfilm og bind til. Lad likøren stå i 40 dage. Rør i den nogle gange de første dage, så sukkeret opløses.
Når likøren har trukket den nævnte tid, sis den gennem et kaffefilter over på en flaske, og er klar til brug. |
|
Opskriften er vist 33280 gange,
og udskrevet 546 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Nikolaj - 2017-10-28 16:30:03 Prøv at filtrer den efter 40 dage, men lad den så stå i 12 mdr. Så bliver den helt fantastisk. Blød og rund med fantastisk smag Joan - 2016-11-12 08:50:58 Kan man ikke bruge noget andet end snaps ?? Jeg kan nemlig ikke lide snaps 😉 Nissen - 2011-12-10 11:34:34 min far lavede en likør der ligner denne men der skulle der stikkes 40 nilliker i appelsinen han lavede så sin i juli-august så den blev blød og mild Mette - 2011-11-13 11:51:45 Prøv at tilsætte 1 barneskefuld nelliker det giver lige det sidste så er julestemningen hjemme, har prøvet og 1portion var ikke nok så i år laver jeg den gange 2. Mona - 2011-10-23 15:28:12 Den smager rigtig godt - og jo længere den står, jo bedre bliver den!! anonym - 2011-01-02 17:14:46 den smager bare godt, det kan godt betale sig at bruge tid på denne julelikør, som sagt den smager godt prøv bare hilsen Hanne Johanne - 2007-11-15 17:24:43 Smager som Grand Manier |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne