Spinatroulade med soufflé af sejfilet

Spinatroulade med soufflé af sejfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Spinatrouladebunde: (Ca 4 bunde)
30 æg
2500 g.helbladet spinat (frost)
 
 Soufflé af sejfilet:
1000 g.Filet af sej
4 dl.Cremefraiche 38%
 salt
 peber
4 dl.Fløde
1 dl.æggehvider
 
Opskrift:
Spinatrouladebunde:
Spinaten optøes og knuges fri for væde, derefter hakkes den på en blender. Æggene piskes skummende. Æggeskum og den purerede spinat blandes godt. Denne masse fordeles på 4 stk. bagepapir hvor kanterne er foldet op (den skal passe til bradepanden til ovnen)

Ovntemp: 180°C
Bagetid: 15 minutter

Soufflé af sejfilet:
Sejfilet blendes med salt til fast konsistens. Derefter tilsættes æggehvide, og souffléfarsen køres glat. Der monteres med creme fraiche 38% og fløde, til man opnår en cremet konsistens. Souffléfarsen stryges ud på spinatbundene med en palet, derefter rulles den sammen som en roulade og pakkes ind i husholdningsfilm. Spinatrouladen tilberedes i ovnen

Ovntemp: 180°C
Bagetid: ca. 15 minutter.

Anretning:
Kan anrettes som forret, eller som selvstændig sommerret og kan varieres med forskellige brødtyper.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spinatroulade

karakterer:
Opskriften er vist 11589 gange,
og udskrevet 254 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-25 14:31:41
Den skal vel ikke i ovnen med husholdningsfilm på? Skal det ikke være med staniol i stedet?

  -   2008-03-26 13:01:10
Måske er det en storkøkken opskrift, hvor der skulle have stået 24 pers el 40 istedet Den kan da laves mindre, hvis man kan regne

  -   2005-01-01 01:01:01
det er også virkelig vildt med spinat, måske har imdsender aldrig lavet retten

  -   2005-01-01 01:01:01
Enig med Pernille, det må da være en fejl?

  -   2005-01-01 01:01:01
Ret vildt med 30 æg til 4 personer????