Spinatroulade med soufflé af sejfilet
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
|
|
Spinatrouladebunde:
Spinaten optøes og knuges fri for væde, derefter hakkes den på en blender. Æggene piskes skummende. Æggeskum og den purerede spinat blandes godt. Denne masse fordeles på 4 stk. bagepapir hvor kanterne er foldet op (den skal passe til bradepanden til ovnen) Ovntemp: 180°C Bagetid: 15 minutter Soufflé af sejfilet: Sejfilet blendes med salt til fast konsistens. Derefter tilsættes æggehvide, og souffléfarsen køres glat. Der monteres med creme fraiche 38% og fløde, til man opnår en cremet konsistens. Souffléfarsen stryges ud på spinatbundene med en palet, derefter rulles den sammen som en roulade og pakkes ind i husholdningsfilm. Spinatrouladen tilberedes i ovnen Ovntemp: 180°C Bagetid: ca. 15 minutter. Anretning: Kan anrettes som forret, eller som selvstændig sommerret og kan varieres med forskellige brødtyper. |
|
Opskriften er vist 11613 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-04-25 14:31:41 Den skal vel ikke i ovnen med husholdningsfilm på? Skal det ikke være med staniol i stedet? whinney - 2008-03-26 13:01:10 Måske er det en storkøkken opskrift, hvor der skulle have stået 24 pers el 40 istedet Den kan da laves mindre, hvis man kan regne Niels-Christian - 2005-01-01 01:01:01 det er også virkelig vildt med spinat, måske har imdsender aldrig lavet retten Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Enig med Pernille, det må da være en fejl? Pernille - 2005-01-01 01:01:01 Ret vildt med 30 æg til 4 personer???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne