Spinatroulade med skinke
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
|
|
Spinaten presses fri fra væde og hakkes groft. Røres med æggeblommer og krydres med salt og peber.
Hviderne piskes stive og vendes i med ost.
Smøres ud på bagepapir og bager 10 min ved 200g rader.
Skinke, pebertern, fromage blanc og sennep blandes og smages til.
Spinatbunden vendes ud på viskestykke og fyldet smøres på.
Rulles sammen og står kold min to timer.
Serveres i skiver.
|
|
Opskriften er vist 17545 gange,
og udskrevet 356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne