Spinatroulade med skinke

Spinatroulade med skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.frossen hel spinat
4 æg
50 g.mager reven ost
200 g.hakket skinke
1 peberfrugt
1 spsk.fromage blanc
2 tsk.sennep
 
Opskrift:
Spinaten presses fri fra væde og hakkes groft. Røres med æggeblommer og krydres med salt og peber. Hviderne piskes stive og vendes i med ost. Smøres ud på bagepapir og bager 10 min ved 200g rader. Skinke, pebertern, fromage blanc og sennep blandes og smages til. Spinatbunden vendes ud på viskestykke og fyldet smøres på. Rulles sammen og står kold min to timer. Serveres i skiver.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spinatroulade

karakterer:
Opskriften er vist 17545 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu