Aftereightis
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
|
|
Bland æggeblommer, sukker og mælk sammen og varm forsigtigt op under oprøring. OBS! Det må ikke koge.
Tilsæt et stk. After Eight ad gangen og lad dem smelte.
Afkøles. Stiftpisket flødeskum vendes forsigtigt i. Lad det stå tildækket i fryseren i mindst 4 timer. Rør gerne i isen af og til under indfrysningen, det giver en mere cremet is. Tag isen ud af fryseren 20-30 min. før servering. Server i portionsglas og pynt med After Eight, citronmelisse eller friske bær. |
|
Opskriften er vist 27028 gange,
og udskrevet 1087 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Dina - 2009-01-23 10:49:07 den smaget helt vildt godt. en smule vaniliesukker giver det sidste pift. Pigen - 2005-01-01 01:01:01 Det er virkelig god! Værd at prøve, og ikke alt for besværlig at lave. Nivi - 2005-01-01 01:01:01 Den er virkelig værd at lave! Den er lidt fed, men ikke så det ikke kan holdes ud :-D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne