Shephards pie
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Brun hakket lammekød i en stor stegepande og fjern fedt.
Tilsæt fint hakket løg, gulerod, krydderurter og 200 ml vand.
Dæk med låg, opvarm og småkog, så kød bliver blødt. Tilsæt vand så kødsovs ikke tørrer.
Rør ofte, fjern fedt og tilpas smagen med lidt salt og peber.
Hæld kødsovs i et stort ovnfast fad.
Mens kødsovs småkoger, lav kartoffelmos
Kartoffelmos skal være jævn men fast
Lav lag af kartoffelmos over kødsovs med ske så hver person har en kartoffelmos-bjerg.
Bag ’pie’ i ovn ved 250 grader uden låg til kartoffelmos overflade er brun og ligesom en
pie skorpe. Under skorpen skal være blødt kartoffelmos.
|
|
Opskriften er vist 18799 gange,
og udskrevet 366 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Simone - 2009-06-22 20:37:53 Maden var kanon, selvom der kom for mange gulerødder i... Var dog glad for jeg havde brugt flere kartofler end opskriften foreskrev... jeg brugte også hakket oksekød, da det var det kød der blev brugt dengang jeg var i england... Marie W - 2005-01-01 01:01:01 Mangler der ikke nogle forskellige tider på denne opskrift??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne