Fedtfattige boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Gæren smuldres - salt drysses over. Når gæren begynder at smelte røres det rundt.
De forskellige typer med tilsættes, sammen med vandet og de revne gulerødder.
Æltes til en jævn dej, der er fugtig, men slipper skålen.
Stilles til hævning i ca. ½ time, eller til det er hævet til dobbelt størrelse.
Formes til boller - 30 stk. (skal ikke slås ned/æltes først) og stilles til hævning i yderligere en time. Ovnen forvarmes til ca. 180 grader (varmluft). Bollerne pensles eller sprøjtes med vand lige inden de kommer i ovnen - for ekstra sprøde boller stilles et ildfast fad med vand i bunden af ovnen. Bages i ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 42642 gange,
og udskrevet 904 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Moren - 2018-01-15 20:28:31 Jeg puttede istedet for gulerødder, skinke og ost i og mine unger elskede dem👌🏼 Pige på 11 - 2005-01-01 01:01:01 den er lidt svær at forstå, men meget god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne