Stegte brune ris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm olien i en wok og lynsteg bladselleri, rød peber og hvidløg 4-5 minutter til grønsagerne er møre. T
ag dem fra panden og sæt dem til side.
Hæld de letpiskede æg på panden og steg dem ved lav varme under omrøring til de er stivnet. Striml dem groft og sæt dem til side. Kom risene på panden og lynsteg dem til de er løse. Kom grønsager og æg tilbage på panden, tilsæt ærter, forårsløg og soya og lynsteg 3-4 minutter til retten er varmet igennem. |
|
Opskriften er vist 23536 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2008-02-22 20:22:41 Den her ret ligner vist den ret, Aida har lavet til familien i London. (løg steges i olie. Æg tilsættes (som til scrambled æg) og herefter de kogte brune ris, majs og ærter. Der kan også tilsættes kød, f.eks. strimlet kylling. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne