Grønsagspate
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Rødbede, løg, gulerod og selleri rives på de fineste på rivejernet.
Porre skæres i meget tynde skiver og svitses i smør. I en gryde, til de er gyldne. Derefter blandes det hele sammen med krydderier. Steges i et ildfast fad med låg ved 200 grader i ca. 1 time. |
|
Opskriften er vist 21215 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer rasmus - 2013-01-11 18:01:00 tantastisk nem og dejlig. Måske mere farsbrød end paté men god. Vi kom kyllingrester i også og lidt cognac... DEJLIGT. god grundopskrift! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne