Karrysuppe med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Annie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm smør op i en tykbundet gryde og svits karrypasta, løg og knust hvidløg i 3-4 min. under omrøring.
Hæld bouillon ved og lad suppen koge 5-10 min. Hæld fløden ved, kog op, smag til evt. med mere karrypasta, salt peber og limesaft. Rejer og porrestrimler drysses i lige før serveringen som pynt |
|
Opskriften er vist 62384 gange,
og udskrevet 1841 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Ole - 2010-06-10 17:31:34 Easy on the curry paste right Jenny - 2007-03-07 17:02:27 Pas på med karrypastaen, de angiven mængde er tilstrækkelig til dobbelt mængde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne