Pitabrød 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Maibritt Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud i vandet og kom salt i. Rør melet i lidt ad gangen. Ælt dejen uden at den bliver for fast. Dejen hæver i cirka halvanden time.
Del dejen i 8 stykker, tril dem til kugler og rul dem flade. Læg dem på en plade med bagepapir. Bages på nederste rille i en forvarmet ovn ved 250 grader C. alm. ovn. De er færdige når de er hævet op efter cirka 7 minutter. |
|
Opskriften er vist 330229 gange,
og udskrevet 5941 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (152 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-12-16 15:00:55 mega god prøvede også at stege den på panden det smager også godt Lars - Peter Christensen - 2018-02-08 10:03:17 Bedste pitabrød jeg nogensinde har smagt... Lækker elastisk krumme, og helt uden sammenligning med købe brød carina - 2016-07-18 16:47:47 Mmm er er bare så gode, de er mere luftige end dem man køber. Og det bedste man kan selv bestemme formen. Dem vil jeg gerne forslå til alle der skal have pitabrød. : ) pH - 2016-04-17 18:40:33 Rigtig gode. Hvordan får i dejen til at fordele sig lige i bund og låg efter bagning. JJ - 2016-03-15 11:58:01 Super lækre - aldrig mere købe pitabrød!! Selv mine kræsne prinsesser elsker dem anonym - 2016-02-21 18:29:37 Nu er det anden gang jeg laver dem og man kan halver hæve tiden ved at sætte sin skål i sin ovn på 35-40 C i ca 45 min til en lille time husk et fugtigt klæde over dejen anonym - 2016-02-16 18:12:36 Rigtig god opskrift. Nemme og hurtige at bage. God ide med havregryn og olie. Julie - 2015-02-01 22:30:42 Virkelig lækre og nemme at lave. Kom 1 1/2 dl havregryn samt en lille sjat olivenolie i dejen. Elena Julia - 2014-03-15 14:00:03 Super nemme at lave, tilføjede dog 1 tsk. olie i dejen. Men smager skønt og klart en vinder opskrift. Katja - 2014-01-27 20:11:49 Uuuhh de er nemme og gode!! B&J - 2014-01-19 10:45:05 Fantastisk opskrift vi puttede dog 200g grahamsmel i for at f lidt fylde petersev - 2013-04-14 18:09:44 ja du kan sagtens fryse dem, tag dem direkte fra fryseren og i ovnen så er de som nybagte Kit - 2013-03-08 08:33:41 Mari. Jeg har ikke prøvet at gemme denne dej til dagen efter. Men generelt kan man godt gemme dej til dagen efter. Faktisk bliver brødet kun bedre af det. Men så skal der kun 2-5g. gær i, og dejen skal i køleskabet til dagen efter og tages ud ca. 15-30 min. inden den skal bruges. God fornøjelse Pernille - 2013-03-07 12:03:13 Kan man fryse dem ned? :) Pernille - 2013-03-06 09:11:11 kan man fryse dem ned :)? anonym - 2013-02-20 13:36:32 super gode, men jeg rullede dem ud først inden jeg satte dem til hævning. mari - 2013-02-13 16:05:22 kan man gemme dejen til næste dag Erik - 2012-10-17 15:05:59 Aldrig, aldrig mere købe-pita !! Mig - 2012-10-07 15:57:52 Fede pitabrødbrød Vebner - 2012-09-04 19:47:53 Super lækre pita brød dem vil vi anbefale til andre :-) anonym - 2012-08-04 19:21:13 Heidi det kan man godt. har lige bagt dem med durum mel og kan varmt anbefales.. Signees - 2011-12-10 21:20:43 Rigtig lækre og sprøde pitabrød! Oliva - 2011-11-01 17:00:50 Super gode pitabrød, billige at lave og bedre end butikkens! emma - 2011-09-20 17:37:32 hvordan får man dem til at blive hule indeni?? anonym - 2011-04-28 17:05:14 Hvordan får man dem til at blive hule indeni? Den groteske snude - 2011-03-19 16:26:47 Dejlig let og lækker opskrift :-) Randi - 2011-03-14 09:54:45 Mega gode - køber aldrig færdiglavet igen! Heidi - 2011-01-27 16:55:19 Kan man ikke komme noget durum mel i for at gøre dem lidt pizza agtige?.. Laura - 2010-08-09 12:22:19 Det lyder som om de er rigtig dejligt nemme at lave, så det bliver vist dem, jeg laver til de 35 mennesker jeg skal have i huset på lørdag! Jeg erstatter lidt af hvedemelet med durummel og tilsætter en smule olivenolie, så kan de ikke blive andet end fantastiske!! Majken - 2010-07-08 16:03:21 Super nemme og gode pitabrød. Har erstattet 100 g mel med fuldkornshvedemel, det bliver de kun bedre af!! Susanne R N - 2010-03-30 09:19:36 Tænk at det lykkedes.. de er bare super gode!! især for en som mig der normalt ikke kan finde ud af at bage. Dennis - 2010-02-22 19:42:20 Fremragende opskrift, ligner dem man køber. Man føler sig meget eksotisk stenovnagtig når man hiver et styk bagt hjemmelavet pitabrød ud af ovnen. Lise - 2008-05-21 14:59:11 Utrolige nemme og lige til at gå til. De lykkedes første gang! Rigtig god opskrift. linda - 2008-04-24 14:45:05 jeg ruller altid mine lidt aflange linda - 2008-04-23 19:28:32 Hvis man skal lave dem grove, skal man så erstatte 100 h.mel med f.eks. grahamsmel? Det har jeg tænkt mig at gøre, men hvis det er helt galt må i give en kommentar Per Bager - 2007-09-06 17:40:13 Fantastisk. Jeg er bager og kan sagtens genkende en god opskrift. Den er simpel og perfekt. Kan evt tilføjes en lille sjat oliven olie :-) chris - 2007-08-10 15:00:53 jubii de virkede bare 1. gang... - puttede lidt olivenolie i (1 tsk) de blev kæmpe gode ICECONE - 2007-02-21 10:55:17 Jah, må jo prøve dem så :) Stine - 2006-12-03 22:20:33 De er bare SÅ lækre og nemme at bage, slut med købe pita Olivia - 2005-01-01 01:01:01 Rigtigt lækre ..familien er vilde med dem især børnene..kan varmt anbefales. charlotte - 2005-01-01 01:01:01 super Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne