Nem risret a'la Kolding
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Start med at koge ris efter anvisningen på emballagen.
Det hakkede oksefars svitses i lidt margarine. Soyasauce (2 spsk) tilsættes. Når kødet er færdigstegt tilsættes majsene, det krydres og varmes igennem.
Når risene er kogt blandes det hele.
Klar til servering.
Tips: Hvis ikke man synes der er "sovs" nok kan man jo bruge lidt dressing. |
|
Opskriften er vist 24698 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (31 stemmer) |
|
Kommentarer morten - 2014-02-13 16:21:37 supernem og smager godt vores favorit herhjemme når det skal være nemt.ungerne er vilde med det,men gad godt og høre nogle variationer ;-= Sulten - 2008-04-21 16:38:10 for kedeligt, mangler bacon i tern og snack pølser i skiver, et skvis heinz tomat, krydderier, paprika og grill-krydderi, så det må blive til et lille to-tal.... BOS - 2007-09-24 17:13:04 Nem og hurtig ret. Et billigt og sundere alternativ til fastfood Rene - 2007-04-26 19:57:55 vil gerne se billede, kan ikke finde den nævne sovs, smag, eller mæthed i denne ret, sorry Leif - 2007-01-18 18:50:52 super lækker og nem ret, jeg valgte dog at lave en sovs på en boullionterning og blande i, så var den helt perfekt !! - 2005-01-01 01:01:01 Billig,nem og børnevenlig ret, der også smager godt hansen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg vil give Claus ret en hurtig god ret med mange mugligheder 10 også fra vores køkken Helt klart bedre og billigere end pizza og burger :-)) Claus - 2005-01-01 01:01:01 Retten giver sig ikke ud for mere end den er. Den smager dejligt og er meget mættende. En uhyre nem sag at gå til - med menge variationsmuligheder. Den er langt at foretrække på en travl dag frem for en gang fast food. Claus - 2005-01-01 01:01:01 Karakteren som jeg har givet denne ret (10) er set ud fra dette synspunkt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne