Valnøddesovs
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Fløden bringes i kog. Osten rives og smeltes i fløden. Sovsen må ikke koge. Hakket persille og valnødder tilsættes.
|
|
Opskriften er vist 14090 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kent - 2016-12-30 15:19:36 Der mangler persille på ingrediens listen anonym - 2011-12-31 12:20:37 formidabel 10 med tommel op |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne