Rodfrugter i fad

Rodfrugter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Rodfrugter i fad, billede 4 Rodfrugter i fad, billede 1 Rodfrugter i fad, billede 2 Rodfrugter i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Rødbede, rå 1 rødbede vejer ca. 110 gram.
200 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
200 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Pynt:
0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.

Smør et ildfast fad med høj kant med lidt af smørret. Fordel grønsager i tern og hakket hvidløg i fadet, hæld bouillon ved og fordel resten af smørret over. Drys med salt og peber, sæt fadet i ovnen og bag det ca. 1 time eller til grønsagerne er møre.

Vend grønsagerne et par gange undervejs så væden fordeles, og det øverste lag ikke bliver tørt. Prøv at smage på et rødbedetern, for at se om det er mørt, rødbeder skal have længst tid.

(Drys retten med hakket persille ved servering).





karakterer:
Opskriften er vist 190264 gange,
og udskrevet 4600 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3079 (733 kcal)
KJ pr. Pers. 769 (183 kcal)
Vægt ialt 1478 gram
Vægt pr. Pers. 369 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 208 KJ (49 kcal)
Protein 1.4 gram
Fedt 1.4 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-15 20:53:52
Bacon virker også fint deri men hold igen med salten så.

  -   2012-01-14 17:20:42
Skal der låg på

  -   2010-04-19 16:31:21
Ej det er rødbederne der har den der friske smag men det er jo en smagssag...

  -   2005-01-01 01:01:01
Smagen af rødbeder dominerer - men ok.