Svinekød i sur-sød sauce 04
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Skær svinekammen i meget tynde skiver. Krydr kødskiverne grundigt med sizhuanpeber.
Pisk ægget i en skål, og rør det sammen med maizenamel. Fordel blandingen jævnt over kødstykkerne. Ælt det hele grundigt igennem med hænderne. Opvarm sesamolien, og lynsteg kødet. Tage kødet op og hold det klar. Snit løget løget i skiver. Rens peber og gulerødder, og snit dem i skiver. Lynsteg grøntsagerne i resten af stegeolien. Hæld bouillon ved. Rør tomatpuré og soyasauce u, og lad det koge op. Skær ananasskiverne i terninger, og tilsæt dem sammen med eddike og karry, og lad det koge op endnu en gang. Smag retten til med salt og friskkværnet peber, samt chiliolie efter behag. Tilsæt kødet til grøntsagerne. Opvarm retten unde at bringe den i kog. Servér den med friskklippet pruløg drysset over. Hertil serveres ris. |
|
Opskriften er vist 32516 gange,
og udskrevet 733 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2019-08-25 07:28:40 Rigtig godt. Jeg havde ikke sichuanpeber så jeg brugte anispulver, knust enebær og citronpeber i stedet for. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne