Marinerede dyreribben
Hovedingrediens : Rådyr - Dyreribben Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær ribbenene ud i 4 portionsstykker. Snit kødsiden med en skarp kniv og gnid kødet med rosmarin, salt og peber.
Pisk olie, soja, tomatpuré, honning og ingefær godt sammen. Vend ribbenene flere gange i marinaden, og læg dem på rist over en bradepande med den ridsede side opad. Stil bradepanden i en 180-200 grader C. alm. ovn på midterste ribbe, og steg benene i ca. 45 min. Under stegningen pensles hyppigt med marinaden. Hertil passer salat af hvide bønner eller salat og bagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 64712 gange,
og udskrevet 2148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det er en rigtig god måde at bruge sine dyreriben på, den er nok ikke så børnevenlig, men prøv. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne