Marinerede dyreribben

Marinerede dyreribben, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyreribben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Marinerede dyreribben, billede 4 Marinerede dyreribben, billede 1 Marinerede dyreribben, billede 2 Marinerede dyreribben, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.dyreribben
1 tsk.tørret rosmarin
 salt
 sort peber
2 spsk.olie
2 spsk.sojasauce
2 spsk.koncentreret tomatpuré
1 tsk.honning
 stødt ingefær
 
Opskrift:
Skær ribbenene ud i 4 portionsstykker. Snit kødsiden med en skarp kniv og gnid kødet med rosmarin, salt og peber.

Pisk olie, soja, tomatpuré, honning og ingefær godt sammen.

Vend ribbenene flere gange i marinaden, og læg dem på rist over en bradepande med den ridsede side opad. Stil bradepanden i en 180-200 grader C. alm. ovn på midterste ribbe, og steg benene i ca. 45 min. Under stegningen pensles hyppigt med marinaden.

Hertil passer salat af hvide bønner eller salat og bagte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 65030 gange,
og udskrevet 2150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en rigtig god måde at bruge sine dyreriben på, den er nok ikke så børnevenlig, men prøv.