After eight mousse dessert

After eight mousse dessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 brevchokolademousse-pulver (Dr. Oetker)
1.5 dl.mælk
1.5 dl.piskefløde
20 after eight plader
2.5 spsk.groftdelte ristede hasselnøddekerner
5 chokoladeblade eller anden chokoladepynt
 evt.10 ananaskirsebær
 
Opskrift:
Pisk moussepulveret med fløde og mælk og lad moussen hvile koldt i ca. 20 minutter, til den er stivnet.

Nu opbygges kagen som følger: Stil 2 after eight plader på kanten og hold dem vinkelret på hinanden. Læg derpå en skefuld chokolademousse i vinkelen således, at den holder pladerne på plads. Sæt endnu en plade på og fyld lidt mere mousse på og sæt til sidst den sidste plade på. De 4 plader står nu som en kasse. Kassen fyldes helt op med mousse.

Drys ristede nøddekerner på og stik chokoladepynten i og dekorer til sidst tallerkenen med ananaskirsebær.





karakterer:
Opskriften er vist 24668 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den er lidt "fed",men god