Tortillapandekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt mel og salt. Rør til det har en ensartet konsistens. Bages på en varm slip-let-pande – der bliver 4 stk.
Tortillaer kan fryses ned.
De kan anvendes som dessert med fx græsk yoghurt og syltetøj – eller med grønt fyld til frokost. Tips: Bruges tortillaerne til dessert tilsættes der lidt SØD i stedet for salt. |
|
Opskriften er vist 45141 gange,
og udskrevet 864 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (47 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-07-11 00:30:12 Det er ikke meningen at dejen skal være flydende. Den skal formes i små boller som så rulles ud. Derefter steges de på en pande. Faktisk bliver de mere bagt end stegt... Niels - 2011-06-23 18:09:07 er der ikke en eller anden uskreven regl om, at man ikke ligger ting op der ikke virker. Der skal nok over dobbelt så meget væske i som nævnt her, hvis man vil have det flydende og det halve hvis det er meningen det skal være fast. jette - 2010-06-29 15:06:40 ...og tilsæt majsmel (50/50) og mere vand, 1 æg og lidt olie, så kan det "hældes" på og bredes ud med en træspatel. Dem jeg laver bliver super gode og både dufter og smager som Mexico. Lucille - 2009-08-12 18:50:12 Prøvede opskriften og resultatet var at når man kom dejen på panden, kunne den ikke flyde ud, så det blev til én stor klump. Vi prøvede derfor at tilsætte mere vand og det hjælper på det. Konsistensen skal være flydende før det kan blive til en tortilla. Ingesmad - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god når man kun er to |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne