Varm kartofelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skæres i mindre stykker.
Løgene pilles, skæres i små stykker og dampes i smørret. Tilsæt bouillon, eddike, sukker, salt og peber og lad det småkoge i 5 min.
Vend forsigtigt kartoflerne i og lad det hele få lidt varme.
Server evt den varme kartoffelsalat til et godt stykke skinke eller frikadeller.
|
|
Opskriften er vist 20840 gange,
og udskrevet 715 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer jammer - 2005-01-01 01:01:01 smager rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne