Poresuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Porre og løg skæres i tynde skiver og svitses i margarinen. Grønsagerne koger med suppen og timian i ca. 10 minutter. Gulerødder og ærter tilsættes og koger herefter 5 minutter. Suppen blendes.
Lad suppen koge op i gryden, tilsat fløden. Smages til med salt og peber. Pyntes med purløg.
|
|
Opskriften er vist 27439 gange,
og udskrevet 485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer annonymt - 2010-11-09 18:18:03 Super lækkert. Skal prøve, at lave det og se om det smager godt. :) anonym - 2009-11-01 18:31:10 udemärketsuppe -hurtig at lave uden större problem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne