Rådyrragout
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dup kødet tørt i køkkenrulle. Brun olie og smør i en stor gryde og brun så kødet, rør af og til. Drys mel på, og lad det opsuges af fedtstoffet. Ryst gryden og rør rundet.
Tilsæt rødvin, vand, tomatpure, appelsin, citron, skalotteløg, ingefær, salt og peber. Rør rundt. Kog under låg 30 minutter. Tilsæt fløden og kog videre i ca. 15 minutter. Smag retten til med salt og peber. Rist skalotteløgene let brune i smør, tilsæt sukker og lad tranebær og citrus stege med, indtil tranebærrene begynder at briste. Kom fyldet i ragouten og hæld den i serveringsskål. Drys med persille. Giv kartoffelmos eller frisk fettuccine pasta til retten. Tips: Brug f.eks. kød fra en dyrebov, som du bestiller udskåret i terninger hos slagteren. Af en hel dyrebov bliver ca. 1½ kg kød. |
|
Opskriften er vist 41968 gange,
og udskrevet 1538 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne