Grundsuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Skær de rensede grøntsager i mindre stykker. * Opvarm olivenolien og svits grøntsagerne heri til de får lidt farve. Herved trænger smagen mere frem.
Fyld 5 L vand og krydderurterne i gryden og kog suppen i en time.
Grøntsagerne tages op af gryden og de smides væk, al næring er kogt ud af dem.
Denne grundsuppe kan med fordel bruges i stedet for grøntsagsbouillon terninger.
Der er en god ide at fryse suppen ned i 1/2-1 liters portioner, så er det altid nemt at bruge grundsuppen en anden dag.
I stedet for de nævnte grøntsager kan du også bruge kartofler, kål, pastinak, persillerod, hokkaido græskar, tomater eller hvidløg.
|
|
Opskriften er vist 21357 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne