Sur-sød sauce
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alle ingredienser til saucen piskes sammen i en skål.
En pande med lidt fedtstof varmes op, og ingredienserne til saucen hældes derpå. Der piskes nu i saucen indtil saucen bliver klar. Den kan sagtens koge uden at brænde på. Tips: Hvis der i forvejen skal steges grøntsager eller kød på en pande, er det en god ide at lave saucen på denne pande. Det giver mere smag. |
|
Opskriften er vist 80355 gange,
og udskrevet 2070 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2013-03-16 17:45:04 Den smager super Cindie - 2009-07-08 14:04:25 Helt fantastisk med nudler, work grøntsager og kylling. Rigtig kinesisk. Nam nam Astrid - 2008-05-15 18:14:48 Smager Fantasisk Men Dog Ikke Den Samme Som Den Min Moar Laver... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne