Kylling i hvidvin
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Hver kylling deles i 8 dele. Løg pilles og hakkes fint, porre renses for jord, flækkes og skæres i fine tynde halvmåner. Roden skæres af champignonerne og kvartes. Kylling stykkerne sauteres i varm olie til de er brunet jævnt og ensartet i 10 min., tages op af gryden. Champignon tilsættes gryden, sauteres, når de er blevet brunet kommes finthakket løg og porre. Når løgene er blevet blanke tilsættes krydderier, hvidløg og hvidvin. Hvidvinen skal nu reduceres til det halve, når dette er gjort tilsættes bouillonen og kylling stykkerne, dette pocheres i ca. 30 min. under låg. Skal tilsmages med de forskellige krydderier og salt og peber.
Serveres med kartofler/ris og salat, flutes.
Der kan tilsættes udkernede vindruer, gerne røde og grønne blandet ½ af hver for farvens skyld. Disse tilsættes til allersidst, de skal kun varmes i retten ellers bliver de udkogte/smattede.
|
|
Opskriften er vist 18627 gange,
og udskrevet 388 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Nette - 2018-02-23 18:33:41 Smager super godt. Let at lave. Jeg brugte kylling bryst istedet for hel kylling. Da jeg ikke er til champignon brugte jeg gulerødder. maria - 2010-03-15 12:57:58 håber den er god denne opskrift det bliver ihvertfald en opskrift til eksamen :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne