Kanariske kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Kanarien Indsendt : Red : |
|
|
Vask kartoflerne godt - lad skrællen blive.
Varm en gryde med vand op og kom saltet i, når vandet koger.
Kom kartoflerne i og bring vandet i kog.
Når vandet koger skrues ned til middel varme.
Hæld vandet fra, så der efterlades en lille smule vand i bunden af gryden.
Sæt gryden tilbage på blusset og skru op på højeste blus.
Ryst gryden ofte og tag den af varmen, når vandet er kogt væk og kartoflerne er tørre.
Hvis der er for meget salt på kartoflernes skind, kan noget af saltet tørres af med et viskestykke.
Serveres straks.
|
|
Opskriften er vist 36837 gange,
og udskrevet 1116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2011-01-14 12:54:44 Hvor meget vand skal man bruge ? Skal vandet det dække kartoflerne ? Katrine - 2010-01-08 11:42:19 Jeg har lavet dem og de smager super godt - jeg brugte dog lyse kartofler Sara - 2007-10-07 17:19:49 De er bare gode. Prøv dem:b bowie - 2007-07-18 17:07:44 super gode har lavet dem før. Louise - 2007-05-12 14:49:42 Prøvede dem da jeg var på ferie, og så at de var et godt alternativ til sommerretter. De er supergode. line - 2005-01-01 01:01:01 super go !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne