Gratineret blomkål 02
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt : Red : |
|
|
Pastaen koges efter anvisning
Blomkålen dele i mindre buketter og koges næsten møre i letsaltet vand i ca. 5 min
Pasta, blomkål og persille blandes i et smurt ildfast fad
Fedtstoffet smeltes i en gryde og melet rørs i. Mælk og hønsebouillon piskes i og saucen koges igennem
Sennep og citronskal røres i og saucen smages til med salt og peber
Saucen hældes over blomkål og pasta. Rasp og revet ost drysses over
Fadet sættes i ovnen ved 200 grd. i ca. 25 min
Kan serveres til koteletter, krebinetter eller stegt kylling sammen med flutes
|
|
Opskriften er vist 20075 gange,
og udskrevet 398 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne