Gratineret blomkål
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blomkålen deles i buketter, der koges ca. 5 min. i letsaltet vand. Blomkålen lægges til afdrypning i en sigte og fordeles derefter i bunden af et ildfast fad. Æg, mælk, ost, paprika og salt piskes sammen og hældes over. Stilles i ovnen ca. 25 min. ved 175 grader. Serveres med 30 g brød.
|
|
Opskriften er vist 165969 gange,
og udskrevet 1812 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Jan 08-09-2011 - 2011-09-08 09:45:42 Porre og muskat er en god tilsætning til retten, tak Torben og Linda Lene - 2010-09-17 13:51:38 Har lige printet opskrift og hold da op den fylder 3 sider!!! Det burde ikke være nødvendigt med så mange sider linda - 2008-02-11 18:08:00 jeg synes det lyder rigtig lækkert med løg. Har også en svaghed for muskat - tror det passer godt til - så det prøver jeg lige. Torben - 2005-01-01 01:01:01 Skær 3 porrer i ringe, kog dem sammen med blomkålen, og med i det ildfaste fad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne