Gratineret blomkål

Gratineret blomkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Gratineret blomkål, billede 4 Gratineret blomkål, billede 1 Gratineret blomkål, billede 2 Gratineret blomkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.75 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
75 gram Revet, mozzarellaost 10% Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
1 tsk. Paprika
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Blomkålen deles i buketter, der koges ca. 5 min. i letsaltet vand. Blomkålen lægges til afdrypning i en sigte og fordeles derefter i bunden af et ildfast fad. Æg, mælk, ost, paprika og salt piskes sammen og hældes over. Stilles i ovnen ca. 25 min. ved 175 grader. Serveres med 30 g brød.





karakterer:
Opskriften er vist 165936 gange,
og udskrevet 1812 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1605 (382 kcal)
KJ pr. Pers. 802 (191 kcal)
Vægt ialt 522 gram
Vægt pr. Pers. 261 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 307 KJ (73 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 3.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-08 09:45:42
Porre og muskat er en god tilsætning til retten, tak Torben og Linda

  -   2010-09-17 13:51:38
Har lige printet opskrift og hold da op den fylder 3 sider!!! Det burde ikke være nødvendigt med så mange sider

  -   2008-02-11 18:08:00
jeg synes det lyder rigtig lækkert med løg. Har også en svaghed for muskat - tror det passer godt til - så det prøver jeg lige.

  -   2005-01-01 01:01:01
Skær 3 porrer i ringe, kog dem sammen med blomkålen, og med i det ildfaste fad.