Rejetoast
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Forårsløg og vandkastanjer hakket i foodprocessor.
Tilsæt rejekød, æg og vand.
Blendes til en glat pasta.
Smør rejepastaen på brødet og skær hver skive i 4 trekanter. Dryppes i sesamfrø, så rejepastaen dækkes helt. Frituresteges i olie (190º) med den smurte side nedad, til de er let gyldne; vende og steges kortvarigt på den anden side. Tages op og afdryppes. Serveres varme med sur-sød sauce eller blommesauce. |
|
Opskriften er vist 19280 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne