Fyldte Champignonhatte
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Svampene skal være rigtig store. Stokkene skæres af, skylles, tørres og hakkes og blandes i det hakkede kød med krydderier, æg, rasp og fløde.
Svampehattene skæres til, så de kan stå lige i en pande eller et ildfast fad. I hver toppes farsen. Panden koges af med skinke, tomatpure, vin og fløde. Dette hældes over. Retten kan evt. gratineres med revet ost på toppen. Bages i ovnen i 20 minutter ved 225° kan evt. serveres med en salat |
|
Opskriften er vist 13697 gange,
og udskrevet 342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne